Blog Etiketleri

Datça Badem Türleri: Bir Lezzet Rehberi

Datça bademinin nam salmış, tanelerinin daha iri ve kalsiyum, vitamin değerleri bakımından daha zengin olan, Datça yarımadasına özgü iki türü vardır.

Devamı
28/07/2023 11:44

Buzlu Badem: Yazın Vazgeçilmez Lezzeti

Yaz akşamları severek tükettiğimiz, kan şekerimizi düşürmek istediğimizde yediğimiz buzlu bademleri özellikle Ege ve Akdeniz Bölgelerinde sıklıkla görülen otantik ve yöresel bir lezzettir.

Devamı
05/07/2023 12:29

Çiğ Badem Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Çiğ badem adından da anlayacağımız gibi taze ve hiçbir işlem görmemiş, kavrulmamış formda, lezzet ve aromaya sahip yenilebilen bademdir.

Devamı
16/01/2023 17:02

Badem Nasıl Yetişir?

Datça yöresi dendiğinde akla ilk gelenlerden olan badem, hakkında hazırladığımız bu yazımızda badem hakkında merak edilenleri bulabilirsiniz.

Devamı
27/08/2022 11:30
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.